Stucwerk

Tegelzetbedrijf Marissen heeft een jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk. Of u nu kiest voor glad stucwerk, om bijvoorbeeld de wanden te behangen, of u gaat voor sierpleisterwerk. Bij Tegelzetbedrijf Marissen bent u op de juiste plek. 

Soorten Stucwerk

U kunt kiezen voor verschillende soorten stucwerk. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Spackspuiten
  • Sausklaar of behangklaar stucwerk
  • Sierpleister
  • Schuurwerk

Onze professionals staan voor u klaar om u verder te helpen.

Spackspuiten

Met een relatief laag budget kunt u uw woning opknappen met spackspuitwerk. Met behulp van een spackspuitmachine brengt uw stucadoor van Tegelzetbedrijf Marissen twee lagen spack aan op uw muur. Dit kan uiteraard in de door u gewenste kleur, zodat u niet meer hoeft te schilderen.

Sausklaar of behangklaar stucwerk

Wanneer u uw muur wilt verven of behangen, dient uw muur mooi glad te zijn. Is dit niet het geval, dan kunt u contact opnemen met Tegelzetbedrijf Marissen. Onze stukadoor maakt uw muur glad door een laag pleister aan te brengen. Uw muur is hierna klaar voor het behang of een likje verf. Ook scheurtjes en oneffenheden kunnen door onze stukadoors weggewerkt worden, zodat u weer een vlakke wand en daarmee de perfecte ondergrond voor uw behang of verf heeft.

SierpleisterStucwerk woonkamer

Tegelzetbedrijf Marissen werkt met verschillende soorten sierpleister. Wij kunnen u dan ook prima adviseren in uw keuze voor het juiste sierpleisterwerk voor uw wanden of plafond. De voordelen van sierpleister zijn:

  • Het is sterk stucwerk
  • Sierpleister is makkelijk in onderhoud
  • Sierpleister kan worden aangebracht in een kleur naar keuze
  • Er zijn verschillende structuren mogelijk

Schuurwerk

Schuurwerk is een vorm van stucwerk dat zich uitstekend leent voor vochtige ruimtes. Doordat schuurwerk vochtregulerend is en een warme uitsraling met een subtiel speels effect geeft, wordt het dan ook vaak toegepast in badkamers en keukens. Het schuurwerk is herkenbaar aan de decoratieve cirkelvormen en de licht korrelige structuur, wat komt door de fijne zandkorrels in het stucwerk.

Stucwerk in Hoogeveen, Drenthe

Voor uw stucwerk kunt u terecht bij Tegelzetbedrijf Marissen. Wij zijn gevestigd in Nieuweroord, Hoogeveen, Drenthe. Wij zijn werkzaam in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. En in plaatsen als Zwolle, Groningen, Enschede, Assen, Emmen en Hoogveen.

Het totale plaatje: Stucwerk en Tegelzetten

Voor een complete vernieuwing van bijvoorbeeld uw keuken of badkamer bent u bij Tegelzetbedrijf Marissen aan het juiste adres. Niet alleen verzorgen wij het tegelwerk van uw project, ook kunnen wij het stucwerk verzorgen. Alles op één adres!  

Meer informatie

Wilt u meer informatie over stucwerk bij Tegelzetbedrijf Marissen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!