Renovatie

Is uw badkamer toe aan een renovatie? Kan uw woonkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Wilt u uw keuken renoveren? Dan zit u bij Tegelzetbedrijf Marissen precies goed! Met een renovatie door ons uitgevoerd, bent u ervan verzekerd dat uw badkamer, keuken of woonkamer er weer een groot aantal jaren tegenaan kan!

Badkamerrenovatie

Tegelzetbedrijf Marissen verzorgt uw badkamer renovatie op kwalitatief goede wijze. Wij voorzien uw badkamer van nieuw sanitair, nieuwe tegels en nieuw stucwerk. Ook kunnen wij een inloopdouche voor u installeren. En indien gewenst zorgen wij voor een speciale douchedrain, verwerkt in de tegel. Met een badkamerrenovatie geeft u uw badkamer weer een compleet nieuwe uitstraling. Wij kunnen u prima adviseren op het gebied van badkamer renovatie. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Ontwerp badkamer renovatie

Aan het begin van een badkamer renovatie staat een goed ontwerp. Samen met u maken wij een mooi ontwerp voor uw nieuwe badkamer. Misschien kiest u voor een whirlpool, of heeft u liever een inloopdouche. Tegelzetbedrijf Marissen kan u adviseren op het gebied van badkamerrenovaties en samen komen we tot een mooi ontwerp, waarna de renovatie kan beginnen!

Overige renovaties

Wanneer u uw keuken wilt voorzien van nieuwe wandtegels of vloertegels, staat Tegelzetbedrijf Marissen voor u klaar. Wij geven uw keuken weer een nieuwe, frisse uitstraling! Ook wanneer u uw woonkamer wilt voorzien van nieuwe tegels, kunt u bij Tegelzetbedrijf Marissen terecht. Door een nieuwe tegelvloer of luxe wandtegels, is uw woonkamer weer als nieuw!

Badkamerrenovatie in Hoogeveen, Drenthe

Tegelzetbedrijf Marissen is gevestigd in Nieuweroord, Hoogeveen, Drenthe. Ons werkgebied beslaat een groot gedeelte van Noord Nederland: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. We zijn werkzaam in steden als Zwolle, Enschede, Amersfoort, Apeldoorn, maar ook in Hardenberg en Hoogeveen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

U kunt bij Tegelzetbedrijf Marissen vrijblijvend een offerte opvragen. Ook wanneer u meer informatie wilt, staan wij u graag te woord.